ProjectKoor


Wat je kunt verwachten

Naar aanleiding van het 40 jarig bestaan van Ichthus in 2021 werken we toe naar een mooi concert in oktober 2023. 

Vanaf 9 januari 2023 zullen de repetities gericht zijn op de voorbereiding voor 14 oktober, we starten met een 'Open repetitie'. 


Projectlid worden? Kom gerust op de maandagavond langs, ook om eens vrijblijvend te komen kijken! 


Open repetitie avond

9 januari, 20.00uur.

B. van Dijklaan 3 te Heerde


Plannen jubileum concert 

Met dirigent Harrie Stijf zal interkerkelijk gospelkoor Ichthus uit Heerde en opnieuw in project vorm een concert gaan geven. Het zal draaien om het thema ‘Samen Onderweg’. In januari zal worden gestart met de repetities voor de uitvoering van het uitgestelde 40-jarig jubileumconcert. De concertdatum staat gepland voor zaterdag 14 oktober 2023 en er is dus ruim voldoende tijd om hier naar toe te werken. Hiervoor worden zangers en zangeressen gezocht, die het leuk vinden om een beperkte periode, zonder verplichtingen mee te werken aan dit mooie jubileum. De kosten hiervan zijn eenmalig 25 euro. 

Ichthus oefent op de maandagavond van 20:00 tot 21:30 uur in het Kruispunt van de Vrije Evangelische Gemeente aan de B.van Dijklaan 3 te Heerde. Meld je nu vast aan bij Gea Spans of Karin van Lohuizen. Dan houden we er rekening mee. Je bent ook vast welkom om eens bij een repetitie te komen kijken!

Bron: Schaapskooi, 13 december 2022